01
Advance
先付け
Prepare your palate for a delightful culinary journey with seasonal appetizers that enhance your appetite. コース料理を最後まで美味しく召し上がって頂くために、お腹を整え、食欲も増すような四季折々の味わいをお楽しみいただきます。
02
Grilled fish
焼き魚
Experience the essence of quality ingredients through various grilling techniques such as "Saikyo-yaki" and "Yuuan-yaki". 食材の良さを感じていただくために、西京焼きや幽庵焼きなど魚に適した焼き方でご提供します。
03
TEMPURA
天ぷら
Indulge in freshly fried tempura, where seasonal ingredients are delicately coated and fried to perfection. 旬の食材に薄衣を纏わせて、揚げたてをご提供します。素材の味をお楽しみください。
04
SUKIYAKI
すき焼き
Savor the flavors of Halal Wagyu carefully selected from different regions of Japan, complemented by our special broth called "WARISHITA", and fresh vegetables. 日本国内で季節ごとに産地を厳選した美味しいハラル和牛を特製の割り下と新鮮な野菜でお召し上がりください。
05
Cooked Rice
御飯物
Delight in your meal with a selection of rice dishes featuring seasonal ingredients. 料理の〆にお出しする御飯物です。旬の食材を炊き込んでご提供します。
06
Dessert & Matcha
甘味、抹茶
At the end of the course meal, matcha tea is served in front of the guests. Enjoy the sweetness. コース料理の最後に、お客様の目の前で点てる抹茶と甘味をご賞味ください。